آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

تغذیه انواع شترمرغ

پنجشنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۹، ۰۷:۲۰ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

پودر یونجه از جمله موادی است که به علت غنی بودن از کاروتن پیش‌ساز ویتامین A به عنوان غذای خوب علوفه‌ای در تغذیه طیور مورد استفاده قرار دارد. علاوه بر این یونجه به علت دارا بودن دانه‌های رنگی زرد رنگ گزانتوفیل سبب زرد رنگ شدن پوست ، پای مرغ و پر رنگ شدن زرده می‌گردد (زهری، 1352) ولی مصرف زیاد از حد آن سبب ازدیاد فیبر و حجیم شدن غذا، کم انرژی شدن و تغییر مزه جیره می‌گردد، که در نتیجه بر روی رشد و تولید حیوان اثر می‌گذارد (شماع و همکاران 1360)

آموزش پرورش شترمرغ

 

شبدر برسیم یا Trifolium alexadrinum یا Clover یا berseem گیاه بومی آسیای صغیر می‌باشد که اکنون وسعت کشت آن به استرالیا، هند، آفریقای جنوبی، آمریکای شمالی و جنوبی کشانده شده است . در ایران نیز در نواحی گرگان و دشت ، مازندران، گیلان و خوزستان کشت می‌گردد. سطح کشت آن در استان خوزستان (منطقه دزفول) به 3000 هکتار می‌رسد در مقایسه با یونجه پروتئین خام آن بیشتر، الیافش کمتر و انرژی آن یکسال می‌باشد (فضائلی 1371) پودر شبدر برسیم در این آزمایش وارد جیره غذائی مرغان گوشتی گشته و اثرات آن با پودر یونجه مورد مقایسه قرار می‌گیرد. علوفه سبز پس از درو به صورت طبیعی خشک خواهد شد تا از بکارگیری ماشین‌آلات خودداری و هم از افزایش هزینه جلوگیری شود.

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

 

 

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی