آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

گوشت شترمرغ و ترکیبات موجود در آن

دوشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۹، ۰۸:۳۱ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

گوشت شترمرغ و ترکیبات موجود در آن

سرشار از منیزیم و روی
دارای میزان زیادی ویتامین B1 ، B2 ، C و A
دارای میزان چربی ، کالری و کلسترول بسیار پایین
گوشت شتر مرغ فاقد انگل می باشد (برعکس گوشت گاو که دارای برخی بیماری های انگلی است)
دارای ویتامین E (ویتامین E یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان ها می باشد)
 مقایسه ارزش غذایی گوشت شترمرغ با گوشت مرغ و گوشت گاو :
به دلیل مصرف بسیار بالای گوشت مرغ و گوشت گاو مقایسه ای دقیق از ویژگی های این سه نوع گوشت توسط دانشگاه Goce Delchev صورت گرفته است که به صورت خلاصه در جدول زیر برای کاربران گرامی نمایش داده ایم : 

نوع گوشت    میزان آب    میزان پروتئین    میزان چربی    میزان مواد معدنی
گوشت شترمرغ    ۷۴,۵۲    ۲۲,۶۲    ۰,۳۴    ۱,۲۲
گوشت مرغ    ۷۵,۵۸    ۱۷,۵۷    ۵,۲    ۰,۹۱
گوشت گاو    ۷۴,۲۱    ۲۱,۲۲    ۱,۸۹    ۱,۰۹
مقادیر قرار داده شده در جدول به صورت میانگینی از ازمایش های صورت گرفته حاصل شده اند . توجه به این مقادیر به صورت روشنی اهمیت فراوان گوشت شترمرغ را نشان می دهد. در این جدول میزان چربی گوشت شترمرغ بسیار کمتر از میزان چربی گوشت مرغ و گوشت گاو می باشد که برای سلامتی فاکتور بسیار مهمی می باشد. از طرفی مواد معدنی بالا و پروتئین بالا نیز از دیگر فاکتورهای مهم مورد بررسی قرار گرفته در این تحقیق می باشد. 

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی