دما و رطوبت در دوران ستر
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ
دما و رطوبت در دوران ستر
تخم های نطفه دار را در دستگاه جوجه کشی قرار دهید . پروسه جوجه کشی از دو دوره ستر و هچر تشکیل شده است که هر کدام نیاز های دمایی و رطوبتی مخصوص به خود را دارد . با شروع فرایند جوجه کشی تخم ها ابتدا وارد دوره ستر می شوند ؛ دمای لازم در این دوره برای تخم های نطفه دار شتر مرغ حدود 36.6 درجه سانتی گراد بوده و رطوبت کافی 16 تا 22 درصد می باشد . البته باید به این نکته دقت کرد که اعداد ذکر شده با توجه به شرایط تخم شترمرغ می تواند تغییر پیدا کند .
آموزش مجازی پرورش شترمرغ
تنظیم رطوبت در دوران جوجه کشی
یکی از بهترین روش هایی که برای تنظیم رطوبت در جوجه کشی استفاده می شود وزن کشی می باشد . برای بهره گیری از این روش وزن تخم های نطفه دار را قبل از قرار دادنشان در دستگاه بر روی یک کارت بنویسید و هر 7 روز یک بار به وزن کشی تخم های نطفه دار بپردازید و اعداد را بر روی کارت بنویسید .
اساساً در هر هفت روز باید حدود 30 گرم از وزن تخم های نطفه دار کاهش پیدا کند . اگر وزن تخم های نطفه دار بیش از حد مجاز پایین آمد لازم است که شما به میزان 5 درصد میزان رطوبت را افزایش دهید . اگر وزن تخم ها کمتر از حد مجاز کاهش پیدا کرد باید 5 درصد از رطوبت کاسته شود .
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU Iran
akbarzamani.ir
09132098516