آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مواد غذایی مورد استفاده در شتر مرغ

سه شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۹، ۰۷:۰۳ ق.ظ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ

 

 

مواد غذایی مورد استفاده در شتر مرغ :

ذرت و یونجه به عنوان دو ماده غذایی پر انرژی و پرمصرف شتر مرغ ها به حساب می آید.

 متونین ، لیزین ، اسیدهای آمینه ، مکمل های ویتامینی و مواد معدنی در جیره غذایی اضافه میشود کربنات کلسیم به عنوان منبع کلسیم و دی کلسیم فسفات به عنوان منبع کلسیم و فسفات به جیره اضافه میشوند .

آموزش تلفنی و مجازی پرورش شترمرغ

 

 

منابع پروتینی مورد استفاده عبارتند از:

 کنجاله سویا، پودر ماهی وگوشت،   دانه و کنجاله آفتابگردان

منابع فیبری عبارتنداز:

آفتاب گردان ، یونجه خشک یا تازه،سبوس گندم، تفاله ،چغندر، قند کاه غلات 

منابع انرژی عبارتند از :دانه  ذرت ،جو ،گندم و ملاس 

 مواد معدنی عبارتند از:کربنات کلسیم ،پوسته صدف ، دی کلسیم فسفات، مونو کلسیم فسفات ، مکمل مولد معدنی 

 تاثیر مقدار کافی کلسیم و فسفر به منظور شکل گیری و رشد مناسب استخوان ها و همچنین تشکیل پوسته تخم مرغ ضروری به شمار می آید. مقدار کلسیم به میزان 1درصد و فسفر به میزان 0.5 تا 0.6 درصد جیره توصیه میشود 

 

 

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی