آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

پرکندن با منقار (pecking feathers):

چهارشنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۸:۱۵ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

پرکندن با منقار (pecking feathers):

 

عمل پر کندن یک عارضه ی رفتاری است که اساساً می تواند بخشی از رفتارهای تغذیه ایی باشد . برخلاف رفتار های خوشایند عمل پرچینی نیاز به همکاری یک شتر مرغ دیگر دارد. این خصوصیت رفتاری عمدتاً توسط شترمرغ های ماده بر روی ماده های دیگر و ندرتاً بر روی شتر مرغ های نر مشاهده می گردد.پر ها بدون هیچ انگیزه ی خاصی توسط منقار کنده می شوند .پرنده ایی که پرهایش کنده شده حتی در صورت خونین بودن محل پر هیچ گونه اقدامی نسبت به مبارزه یا فرار نمی نماید. شتر مرغ های نر معمولاً کمتر از پرندگان ماده مورد این تعرض قرار می گیرند . این مسئله معمولاً مربوط به شأن اجتماعی عالی تر پرندگان مزبور که در عین حال منجر به ایجاد فاصله بیشتر بین پرندگان خصوصاً بین شترمرغ های نر می شود ، می باشد . پرندگان ماده هم به علت وحشت از برخوردهای جنسی نرها این عمل را بر روی شترمرغ های ماده دیگر هم انجام می دهند عمل پرکنی در فصول سرد زمانی که فقط از جیره های غذایی بسیار متراکم و کامل استفاده می شود شدیدتر اتفاق می افتد .

 

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی