پر شتر مرغ
مشاور پرورش شترمرغ
گوشت شتر مرغ
از دیگر محصولات با ارزش شترمرغ می توان به گوشت آن اشاره کرد .
گوشت این پرنده به رنگ سرخ می باشد و از طعم ترد و لذیذی برخوردار است به طوری که بیشتر افرادی طعم گوشت شترمرغ را بسیار به گوشت گوساله شبیه می دانند.
یکی از مهم ترین ویژگی هایی که گوشت این پرنده منحصر به فرد از گوشت سایر پرنده ها و بیشتر حیوانات می کند پایین بودن میزان کلسترول (چربی) و بالا بودن پروتئین در آن می باشد . این مورد باعث شده تا افرادی که کلسترول خون بالایی داشته و تمایل به خوردن گوشت دارند بتوانند به راحتی از گوشت شترمرغ بهره ببرند .
مشاور تخصصی پرورش شترمرغ
پر شترمرغ به دلیل داشتم کیفیت بالا و جنس مناسب در صنعت تزئینات لباس و دکور وسایل خانگی مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین از این محصول برای تهیه انواع وسیله های مخصوص گردگیری بهره می برند . جالب است بدانید که از پرنده شتر مرغ از روز اول زندگی تا آخرین لحظه که کشتارگاه فرستاده می شود حدوداً 1 کیلو پر به دست می آید .
دکتر اکبر زمانی مشاور و آموزشگر پرورش شترمرغ
مدرس دروس پرورش و جوجه کشی شترمرغ وعضو کمیته علمی دانشگاه
دکتری علوم طیور با تخصص شترمرغ از تربیت مدرس تهران
Dr Zamani-PHD-TMU-PS-OSTRICH-IRAN
14 سال سابقه مزرعه داری حرفه ای تحقیقی پژوهشی در کشور دارای
پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
09132098516
akbarzamani.ir