آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

اعمال متابولیکی کولین

يكشنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۹:۴۸ ب.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

اعمال متابولیکی کولین عبارتند از:

1- بخش مهمی از فسفاتیدیل کولین و فسفوکولین است و حدود 80-70% کل فسفولیپیدها را در بدن تشکیل می‌دهد.

2- ضروری در ساخت، تنظیم و نگهداری غشاء کامل و متخلخل سلول است. بعلاوه سبب  بلوغ طبیعی غضروف استخوان و جلوگیری از پروزیس در جوجه گوشتی می‌شود.

3- نقش حیاتی در حمل و نقل و متابولیسم چربیها دارد. از این رو از تجمع غیرطبیعی چربی در کبد که عارضه «کبد چرب» نامیده می‌شود جلوگیری می‌کند.

4- بخش ضروری در تشکیل استیل کولین می باشد که عامل انتقال پیام‌های عصبی در سیستم اعصاب سمپاتیک است و سبب نمو مغز می‌شود.

5- کولین منبع گروه‌های متیل آزاد است که ضروری برای اعمال بیولوژیکی متعددی از جمله تشکیل متیونین می‌باشد

 

مشاوره تخصصی پرورش شترمرغ

 

کولین دربسیاری از موادغذایی یافت می‌شود و مقدار آن استاندارد و بوسیله انجمن ملی تحقیقات (NRC) گزارش شده است. ولی تفاوت‌هایی در قابلیت دسترسی و مقدار کولین در موادغذایی وجود دارد که به خاطر اختلاف در شرایط رشد گیاه نظیراقلیم، رقم، خاک، محل، کود و سایر فعالیتهای زراعی است. اخیراً کوششی جهت بررسی مجدد و دستیابی اطلاعات هرچه بیشتر در این زمینه صورت گرفته است.

هدف بررسی این بود که آیا پیشرفت‌هایی که در فرآیند آزمایشات آنالیز و یا تغییراتی که سبب بهبود ژنتیکی محصولات و یا روشهای فرآیندسازی موادغذایی شده ممکن است اطلاعات قبلی سطح کولین مواد اولیه خوراکی را تغییر داده باشد؟ از این رو موضوعی که عملاً برای سالها نادیده گرفته شده بود با برخی دیدگاه‌های جالب توجه در نظر گرفته شد.

این تحقیقات هنوز در حال پیشرفت هستند و سایر مواد اولیه نیز می‌بایست مورد ارزیابی مجدد قرار گیرند. شرکت O.B نیز خواهان سهیم شدن دراین تحقیق است. لذا نمونه‌هایی از کنجاله سویا SBM و ذرت از تولیدکنندگان خوراک درسراسر آمریکا جمع‌آوری وبرای اندازه‌گیری سطح کولین کلراید نمونه‌ها را در آزمایشگاه R&D ( تحقیق و توسعه ) در  New Yorkآنالیز کرد.  علاوه بر آن این آزمایشات بوسیله آزمایشگاه مستقل دیگری تأیید شدند.

 

کولین کلراید برای تغذیه دام - یک پروموتور عملکرد ضروری در طیور ...

 

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری پرورش طیور با تخصص شترمرغ

Dr.Zamani-PHD-TMU-PS-OSTRICH-IR.

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دروس شترمرغ دانشگاه سابقه15ساله مزرعه داری حرفه ای

مشاور و متخصص پرورش شترمرغ

09132098516 مشاوره تلفنی

Akbarzamani.ir

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی