آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مقایسه تغذیه ای کولین و بتائین در تولید گوشت

دوشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۸:۱۵ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

مقایسه تغذیه ای کولین و بتائین در تولید گوشت

دو آزمایش مستقیماً جهت مقایسه اثر کولین و بتائین در تولید گوشت سینه جوجه‌های گوشتی انجام گرفته است (Waldroup وهمکاران 2005و 2006). در این دو آزمایش 1000 میلی‌گرم در کیلوگرم کولین و یا بتائین به جیره‌های استاندارد 5 کارخانه مهم آمریکا افزوده شد و مشخص شد که هم کولین و هم بتائین سبب افزایش وزن سینه می‌شوند. اما در هر دو تحقیق کولین اثر بیشتری ( بطور میانگین 3/4%) در تولید گوشت سینه در جوجه‌های گوشتی کمتر از 50 روزه داشت .

سخت گیری و توجه به واردات طیور نه فقط به خاطر ترس از باکتری هائی نظیر سالمونلا است بلکه به این خاطر است که اگر طیور چینی به نحو ویژه ای فرایند نشوند می توانند منبع آنفولانزای مرغی باشند که سلامت مردم را به مخاطره می اندازد.

 

 

دکتر اکبر زمانی

PHD-TMU-PS-OSTRICH

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی