آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

 

مقدار سدیم کلر و پتاسیم مورد نیاز

مقدار سدیم مورد نیاز برای نیمچه‌های گوشتی از 0.15 تا 0.25 درصد و یا معادل 0.38 تا 0.63 درصد نمک دان و بشرط عاری بودن آب از نمک پیشنهاد شده است .

مقدار کلر مورد نیاز نیز در منابع متعدد مختلف ولی باید مقدار آن برابر و یا 10 تا 15 درصد بیشتر از سدیم باشد که با مصرف نمک در دان برای تأمین سدیم مورد نیاز ، کلر مورد نیاز نیز تأمین می‌گردد .

مقدار پتاسیم مورد نیاز برابر و یا بیشتر از سدیم و تا 0.6 درصد دان نیز پیشنهاد گردیده است .

دانشجویان کشاورزی در دانشگاه البیرونی: نقش نمک در تغذیه حیوانات و ...

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

 

عوارض ناشی از کمبود و یا مصرف نمک اضافی در نیمچه‌های گوشتی

حدود 40 درصد وزن نمک را سدیم و بقیه را کلر تشکیل میدهد . سدیم از نظر وزنی ، 0.1 تا 0.14  وزن بدن طیور را تشکیل میدهد که 30 تا 40 درصد آن در استخوان میباشد .

کمبود نسبی سدیم سبب کاهش فشار اسمزی و بروز عدم تعادل الکترولیتی در بدن میشود .

کاهش رشد ، بروز نرمی استخوان از دیگر عوارض ناشی از کمبود این عنصر در بدن میباشند .

کمبود شدید ناشی از این عنصر، کاهش فشار خون ، کاهش بازدهی قلب و کلیه و افزایش اسیداوریک خون را که منجر به بروز شوک و مرگ نیز خواهد شد بدنبال خواهد داشت .

 

چه رابطه ای میان فشار خون و نمک وجود دارد؟ - دکتر فریبا هندسی ...

با افزایش سدیم تا 0.35 درصد که معادل 0.9 درصد نمک در دان خواهد بود ، مصرف آب افزایش می‌یابد . با افزایش سدیم به 0.5 درصد و یا نمک به 1.25 درصد در دان ، علائم مسمومیت ناشی از نمک بروز خواهد کرد . (  1.25 درصد نمک دان معادل حدود مصرف 12 کیلو نمک در یک تن دان میباشد ) . مسمومیت ناشی از نمک با بروز عدم تعادل الکترولیتی ، کاهش مصرف دان و رشد ، عوارض کلیوی ، بروز اسهال و بستر خیس و عوارض استخوانی در جوجه همراه میباشد .

علاوه بر مقدار نمک دریافتی توسط نیمچه ، حساسیت‌های نژادی نیز نقش مهمی در بروز مسمومیت ناشی از سدیم و یا نمک می‌تواند داشته باشد .

 

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی