ارزش غذایی علوفه هیدروپونیک
مشاور پرورش شترمرغ
ارزش غذایی علوفه هیدروپونیک |
ارزش غذایی علوفه هیدروپونیک ترکیب شیمیایی: همان طوری که قبلا ذکر شد، طی فرآیند سبز شدن دانه، ترکیب محتوای آن نیز تغییرمی کند. کربوهیدرات های غیر فیبری، به ویژه نشاسته، کاهش می یابد. غلظت خاکستر و پروتئین از روز چهارم کشت، هم زمان با گسترش ریشه افزایش می یابد. این افزایش به دلیل اجازه ورود مواد معدنی و تسهیل در جذب نیترات از سوخت و ساز ترکیبات نیتروژنی می باشد (1992 ,Haire'O and Hunter ,Morgan).
مشاور تخصصی پرورش شترمرغ
طی آزمایش انجام شده در دانشگاه نیوانگلند استرالیا (2010a ,Nolan and Goodwin ,Dung) میزان پروتئین خام از 13/9 درصد دردانه جو به 15/9 درصد (در ماده خشک) در علف جو سبز تولیدی در سیستم هیدرو پونیک افزایش یافت
دکتر اکبر زمانی دکتری پرورش طیور با تخصص شترمرغ Dr.Zamani-PHD-TMU-PS-OSTRICH-IR. پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ مدرس دروس شترمرغ دانشگاه سابقه15ساله مزرعه داری حرفه ای مشاور و متخصص پرورش شترمرغ 09132098516 مشاوره تلفنی Akbarzamani.ir
|