آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

قیچی کردن پر

سه شنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۵:۰۲ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

  • مزرعه شترمرغ ,پرورش شترمرغ ,,خوراک شترمرغ ,جوجه شترمرغ ,پرورش انواع شترمرغ
  • جوجه شترمرغ ، شترمرغ ، پرورش شترمرغ
  • مدیریت عملی شترمرغ

 

 

چیدن پرها :

 

موضوع چیدن پرها فقط برای کامل کردن بحث در اینجا شرح داده می شود ، هرچند در اروپا و آمریکا این عمل به سختی انجام گرفته و تقاضا برای پرها کم می باشد.

در آفریقا اولین پرچینی در شترمرغ های جوان 16 ماهه صورت می گیرد. سه روش متفاوت برای پرچینی وجود دارد:

 

قیچی کردن پر:

 

پرها در 2 سانتی متری از پوست چیده می شوند . 

بیشتر پرهای سفید روی بالها و دم به این روش قیچی می گردد. ابزار چینی همان قیچی گل چینی می باشد.

هدف اصلی از این روش ، چیدن پرها در زمانی است که پرها به ارزش نهایی خود رسیده اند

و همچنین راهی برای رشد یکسان پرهای شترمرغ است . 

در شش ماهگی پرها به طور کامل رشد کرده ، اما هنوز فرسوده نشده اند و لذا حداکثر ارزش تجاری را دارند. 

در این مرحله ساقه پرها هنوز زنده بوده و خون در آنها جریان دارد. 

بریدن این ساقه ها ایجاد درد و خونریزی نموده و حتی ممکن است موجب مرگ پرنده گردد.

 مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

کشیدن ساقه پر :

 

کشیده ساقه رسیده پر بوسیله انبردست است. 

ساقه هنگامی رسیده است که پوشش بیرونی پوست را فراگرفته باشد.

باقیمانده ساقه ، دو ماه بعد از قیچی کردن ، برای کشیدن آماده است.

در صورت وجود نقطه های قرمز بر نوک ساقه ، پر هنوز کاملا نرسیده و کشیدن پر بایستی یک هفته با تاخیر انجام گیرد .

استفاده از وازلین بعد از کشیدن پر ، برای پوست مفید بوده و رشد پرهای جدید کمک می نماید.

در مقایسه با سایر روش های پرچینی در این روش امکان شروع رشد پرهای جدید فراهم بوده و لذا زمان پرچینی بعدی معلوم می باشد.

 

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی