آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

کنترل کیفیت کنجاله سویا به روش فیزیکی

پنجشنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۶:۵۵ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

کنترل کیفیت کنجاله سویا به روش فیزیکی

کنترل کیفیت کنجاله سویا به روش فیزیکی

 

یکی از مشکلات رایج در سطح مرغداری ها و کارخانجات تولید خوراک کوچک و متوسط، کنترل کیفی اقلام غذایی به ویژه ذرت و کنجاله سویا در زمان تخلیه بار می­ باشد.

از آنجایی که اندازه گیری فاکتورهایی آزمایشگاهی مانند پروتئین خام، پروفایل اسیدهای آمینه، چربی خام، خاکستر، فعالیت اوره آز و TVN، تست KOH، ایندکس PD زمان گیر است و از طرفی دسترسی به آزمایشگاه معتبر می ­تواند محدود کننده باشد، بنابراین اولین و گاهی حساس ترین مرحله کنترل کیفی اقلام غذایی بررسی چشمی و فیزیکی می باشد.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

ضروری ترین وسیله برای کنترل کیفی فیزیکی، سوک یا پروب نمونه گیری است که در واقع از دو لوله داخل هم به طول تقریبی 1.5 تا 2 متر تشکیل شده است. جدار داخلی سوک درون جدار خارجی می چرخد و از طریق دریچه های تعبیه شده روی آن امکان نمونه گیری از تمام بخش های محموله داخل کامیون را فراهم می سازد. سوک زدن حداقل در سه و حداکثر در هشت نقطه از محموله انجام شده و پس مخلوط کردن آنها با هم، نمونه یکنواخت از کل بار تهیه می ­شود.

 

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری پرورش طیور با تخصص شترمرغ

Dr.Zamani-PHD-TMU-PS-OSTRICH-IR.

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دروس شترمرغ دانشگاه سابقه15ساله مزرعه داری حرفه ای

مشاور و متخصص پرورش شترمرغ

09132098516 مشاوره تلفنی

Akbarzamani.ir

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی