آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

ارزیابی کیفیت دانه ذرت

جمعه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۷:۴۶ ق.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

ارزیابی کیفیت دانه ذرت

ارزیابی کیفیت دانه ذرت در حوزه ارقام مختلفی است که مهمترین آنها به شرح زیر می‏باشد:

* ذرت دندان اسبی که Dent Corn  نیز نامیده می‏شود .

* ذرت آردی ( نرم )  که Flour Corn نیز نامیده می‏شود .

* ذرت مومی   که رقمی از ذرت دندان اسبی است و Waxy corn نیز نامیده می‏شود .

* ذرت خشن که Flint Corn نیز نامیده می‏شود .

* ذرت شیرین که Sweet Corn نیز نامیده می‏شود .

* ذرت آجیلی  که  Pop Corn  نیز نامیده می‏شود .

 

خواص پاپ کورن - تولید عمده غلات ذرت و جو پرک | غلاتین

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

بر اساس مستندات  سازمان ملی استاندارد ایران ، تعدادی از فاکتورهای مورد نظر در ارزیابی کیفیت دانه ذرت جهت تغذیه دام و طیور و  به شرح ذیل می باشد.

* دانه‏ های انواع دیگر ذرت :  دانه‏ های انواع یا ارقام دیگر ذرت به دانه هایی گفته می ‏شود که از لحاظ نوع و رقم غیر از ذرت مورد نظر باشد .

* دانه‏ های سایر غلات :  به دانه هایی از قبیل گندم , جو , یولاف ( جودوسر )، ارزن , چاودار , برنج , ذرت خوشه‏ای و غیره گفته می‏شود .

* بذر علف‏ های هرز :  بذر علف ‏های هرز , بذرهای مختلفی هستند که در مزارع یافت می‏شوند و ممکن است با ذرت مخلوط گردند .

خواص کنسرو ذرت چیست؟ - صنایع غذایی لئونارد

 

 

دکتر اکبر زمانی

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی دانشگاه

مزرعه دار 15 ساله حرفه ای تحقیقاتی شترمرغ

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU PS

OSTRICH

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی