آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش|پرورش|شترمرغ|جوجه کشی|مشاوره|راه اندازی|جیره نویسی|دستگاه جوجه کشی

سابقه 15 ساله پرورش موفق و حرفه ای شترمرغ،دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد، اکبر زمانی ،مدرس جوجه کشی و پرورش شترمرغ دانشگاه جامع علمی کاربردی،09132098516

آموزش کاربردی و عملی جوجه کشی و پرورش شترمرغ ،کلاس آموزش خصوصی و عمومی در خصوص پرورش شترمرغ ،آموزش مجازی واینترنتی ،ارزیابی شترمرغ مولد و پیش مولد،قیمت نهاده ها و قیمت محصولات ، فارغ التحصیل مقطع دکتری تخصصی ازدانشگاه تربیت مدرس تهران، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان دردروس تخصصی جوجه کشی شترمرغ و پرورش شترمرغ
09132098516 ، دارای 15 سال سابقه پرورش شترمرغ و مدیریت مزارع بزرگ پرورش شترمرغ در ایران ، مشاور طرح های شهرک و مجتمع های بزرگ پرورش شتر مرغ در داخل و خارج از کشور، پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مصرف علف هیدروپونیک

چهارشنبه, ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۵ ب.ظ

مشاور پرورش شترمرغ

 

 

در پژوهش دیگری (1969 ,Perry and Hillier) علف یولاف تولید شده با روش هیدروپونیک (طی 6 روز دوره کشت) به مقادیر مختلف (5/4 تا 9 کیلو گرم در روز) در جیره تلیسه های هرفورد (با وزن 300 کیلو گرم به بالا) با دو سطح کنسانتره ( 40 و 80 درصد) مصرف شد.

 

مشاور تخصصی پرورش شترمرغ

 

نصب دستگاه کشت هیدروپونیک در هیرمند | خبرگزاری صدا و سیما

 

قابلیت هضم ماده خشک در جیره 40 درصد کنسانتره حدود 66 تا 70 درصد و در جیره 80 درصد کنسانتره حدود 6/73 تا 8/75 درصد بود.

 

 

هم چنین قابلیت هضم انرژی در جیره کم کنسانتره 5/66 تا 5/69 و در جیره پر کنسانتره 2/73 تا 3/75 درصد بود.

 

به هر صورت مصرف علف هیدروپونیک در جیره غذایی اثری بر قابلیت هضم خوراک نداشته است.

 

آموزش پرورش شترمرغ

 

 

 

یافته های مشابهی در خصوص هضم پذیری علف جو کشت شده در سیستم هیدروپونیک برروی دام گزارش شده است ( ,Lesnitskaya and Fitsev ,Grigorev).

در آزمایشی که (2010a ,Nolan and Goodwin ,Dung) ارزش غذایی علوفه جو تولیدی با روش هیدروپونیک نسبت به دانه جو در تغذیه گوسفند مورد مقایسه قرار گرفت مشخص شد که قابلیت انرژی زایی علف سبز جو پایین تر از دانه جو می باشد.

 

 

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری پرورش طیور با تخصص شترمرغ

Dr.Zamani-PHD-TMU-PS-OSTRICH-IR.

پژوهشگر و مروج ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دروس شترمرغ دانشگاه سابقه15ساله مزرعه داری حرفه ای

مشاور و متخصص پرورش شترمرغ

09132098516 مشاوره تلفنی

Akbarzamani.ir

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی